Granboms frisörblogg

Hombre med kontrast

Publicerad 2013-07-16 11:51:00 i Före / Efter,

Här kommer ännu en före och efter bild! Dom som jag tycker är mest inspirerande, tycker inte ni det?
Denna tjejen ville färga in en hombre men med mer kontrast. 
 
 
Tyvärr fick jag inte klippa tjejens toppar som är lite fnösiga men för övrigt älskar jag denna  sorts hombre. Så galet snyggt och något från vad de flesta andra har.
 
Vad tycker ni?
 
 
Follow on Bloglovin

Att färga på porösa toppar!

Publicerad 2013-07-15 12:11:00 i Före / Efter,

Jag fick in en kund förra veckan som ville göra en hyffsat stor förändring på sitt hår. Detta är ett hår som är väldigt poröst och preparerat så för att den nya färgen ska hålla och inte trilla ut efter några tvättar gäller det verkligen att ha dom tre viktiga byggstenarna: Shampo, balsam och en färgbomb. 
Det tråkiga med att färga ett sådant hår är att resultatet inte blir detsamma om det slarvar med bra shampo, balsam. Färgen blir lätt matt eftersom fjällskiktet på hårstråna är redan öppna att pigmenten lättare trillar ut vilket kan resultera till en dassig färg redan efter några tvättar. 
 
Här har ni resultatet: 
 
Inte så dumt va? Här har jag först och främst förpigmenterat med en colourmask från Maria Nila: Chocolate. Sedan la jag i 4,75R med liten gnutta 6,66R av Maria Nilas färger. 
 
Men tänk nu på: Grunden till ett bra hår är ett bra shampo och balsam.
 
Follow on Bloglovin

Från rosa till ginger

Publicerad 2013-07-09 18:19:00 i Före / Efter,

Härliga Hedvig kom in på salongen och valde denna gången att gå från den rosa färgen till koppar-röd färg plus att klippa av 1-2 dm av håret. 
 
Härligt med förändringar!
 
 
Jag har tyvärr dåliga nyheter och det är att båda mina mailer har blivit hackade så för er som mailat mig har jag svårt att svara till. Så vänligen skriv i kommentarfälten fram tills jag återkommer med en ny mail!
 
 
 
Follow on Bloglovin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela