Granboms frisörblogg

Ny kontakt-mail!

Publicerad 2013-08-30 11:05:00 i

Både frisör mailen och min privata mail har blivit hackad och jag lyckas inte få tillbaka den. Så min nuvarande mail är granboms123@gmail.com om ni vill nå mig!
 
Frågor, bilder, vad det än kan vara så har ni nu min nya mail!
  
 
Follow on Bloglovin

Julgransklippning

Publicerad 2013-08-29 11:31:00 i Före / Efter,

Idag lägger jag upp ett inlägg om en klippning som är helt outside the rulebox!
Vi kallar det för julgransklippning som jag fick lära mig vid en inspirationskurs med klipptekniker. Du klipper helt på frihand och passar perfekt till de personer som har mycket och tjockt hår som vill få en busig och ostyrd look.
Du klipper i ökade längder i en passe och gradering i den andra. Dessa varierar du och går efter igenom hela håret.
För er som inte riktigt har koll på frisörspråket innebär det att du klipper först en passe i ett v och den andra i ett upp och nedvänt v.
 
 
Här har vi en brud som ville kapa av sitt hår och göra något crazy. Hon ville ha en spretig frisyr med spret och mycket utskärt! Visst klär frisyren hennes hårfärg!!
 
 
Follow on Bloglovin

Ska bli makeup-artist

Publicerad 2013-08-28 14:47:00 i Inspiration,

Jag har länge längtat efter att få påbörja en makeup-utbildning som jag kan arbeta med samtidigt som mitt favorityrke som frisör!

Nu blir det äntligen av!! I oktober så börjar min makeup-artist utbildning som kommer ta mig dit jag vill. Jag älskar hår och smink! Styla, göra om, skapa, förstora, förminska osv. Man kan göra så mycket med smink. Så roligt! kan knappt bärga mig, vill börja nu!
 
 
Follow on Bloglovin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela